Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı.

07.03.2016 476

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle personel tahliye tatbikatı yapıldı.Tatbikatımız depremle ilgili okul zili çalarak başladı.Deprem olduğu farz edilerek tüm okul personeli ve öğrenciler oldukları yerde "Çök-kapan-tutun" pozisyonuna geçerek depremin bitmesini beklediler.Daha sonra sınıftaki öğrenciler okul dışında güvenli bir yere tahliye edildi.

Böylece tüm öğrencilerimiz olası bir deprem durumunda yapılması gereken davranışları uygulamalı olarak gerçekleştirdi.

Adres:
KARAYAKA BELDESİ HÜRMÜZLÜ MAH. BANKALAR CAD. TOKAT ERBAA KARAYAKA ŞEHIT SAID USLU ILKOKULU KARAYAKA LISE BLOK NO: 1 ERBAA / TOKAT